Voluntariat pentru familii care au pierdut rude dragi!

Asociatia „Exista viata dupa doliu!” sprijina (direct si indirect) peste 300 de romani in fiecare luna, desi nu are angajati si toata activitatea se face prin munca voluntarilor si a unei mici echipe de colaboratori psihoterapeuti. Suntem un grup de oameni care iubim oamenii si ne implicam in timpul liber, dupa orele de serviciu, in weekenduri si oricand avem evenimente – iar pentru aceste ore oferite suntem foarte recunoscatori!

Si tu te poti inscrie ca voluntar in programul „2 ore cu folos”, iti alegi singur(a) ziua, pentru unele nu e musai sa fii in Bucuresti.

Ai experienta sau vrei sa capeti mai multa experienta? Alege domeniul care te pasioneaza cel mai mult si scrie-ne la contact@existaviatadupadoliu.ro sau suna la 0745.55.66.02 ca sa gasim impreuna proiectele mici sau mari.

Coordonatorul echipei de voluntari: Mihaela Vlad

AVOCAT – oferi un sfat, o indrumare unei persoane care nu reuseste sa ridice ajutorul de deces, nu stie cum sa procedeze pentru succesiune sau pentru o despagubire
GRAFICIAN – editare grafica pentru carti de vizita, pliante sau afise pentru evenimente sau campanii
VIDEO – materiale de prezentare a activitatii intr-un mod convingator si atractiv
SOCIAL MEDIA
PROFESOR DE ENGLEZA – traducerea unor articole sau carti

TERAPEUT – oferi sustinere sau informatii pe chat sau prin telefon persoanelor care solicita sprijinul asociatiei sau facilitezi o intalnire peer-to-peer
FORMATOR – instruirea voluntarilor
ORGANIZATOR DE EVENIMENTE – pregatirea logistica a intalnirilor terapeutice sau comunitare
MOBILIZATOR: comunici cu sustinatorii asociatiei prin email sau faci prezentari despre asociatie in diverse locuri din Bucuresti (scoli, companii)
POVESTITOR – faci un interviu cu o familie sprijinita de asociatie si scrii o poveste (un articol) despre aceasta familie SAU scrii impreuna cu noi mesaje din campania de strangere de fonduri prin donatii individuale sau sponsorizari din mediul privat

1 Response

 1. Georgiana Picioreanu

  Buna seara Mihaela,

  Ma numesc Georgiana Picioreanu, am 48 de ani, si sunt psiholog, in prezent ma formez ca si psihoterapeut in Psihoterapii scurte colaborative orientate pe resursesi solutii.As dori sa ma alatur si eu ca voluntar Asociatiei fondate de tine, pentru a ajuta pe cei in suferinta ca om in primul rand si mai apoi
  ca specialist. Va urmaresc activitatea de mai multa vreme prin pagina voastra de Facebook prin articolele si evenimentele postate.M-am decis sa fiu si eu de ajutor in primul rand pentru ca empatizez cu cei care au pierdut pe cineva foarte drag.
  L-am pierdut pe tata meu cand aveam 7ani si ar fi fost minunat daca ar fi existat pe atunci cineva cu o idee asa de generoasa,o asociatie ca “Exista viata dupa doliu” care sa ne fi aratat ca exista si alta cale decat neputinta de a trece prin suferinta atat eu, cat si familia mea.Pot spune ca nici acum dupa 40 si ceva de ani de cand tatal meu nu mai este, mama nu si-a rezolvat doliul. Astept un raspuns referitor la pasii de urmat in a ma alatura grupului vostru inimos.

  O seara calduta si luminoasa sa avem!!! 🙂

  Georgiana Picioreanu

Leave a Reply