Sponsori pentru o familie cu dor!

Ca persoană juridică, există mai multe tipuri de proiecte în care putem fi parteneri în ajutorul familiilor care trec printr-o perioadă de dificultate pe toate planurile. Si nu trebuie sa fie intr-un mod trist, chiar dimpotriva. Energia pozitiva a companiei si angajatilor ei va fi benefica pentru toti cei implicati!

Idei de activitati pe placul angajatilor (unele pot chiar atrage atentia pozitiva a presei): o cursa sportiva, o seara de tip „Angajatii au talent” 🙂 – poate chiar un concert pregatit si sustinut de angajati (mai ales daca nu au studii muzicale) – iar prietenii lor pot plati „bilete de intrare”, tombole cu premii intr-o zi obisnuita, ateliere creative (handmade) prin care angajatii isi vor vinde unii altora creatiile.

CE VOM REALIZA IMPREUNA CU BANII DIN SPONSORIZARE?

1. Program terapeutic complet (6 luni) pentru 10 familii din oraș. Include ședințe de psihoterapie individuală și de grup, seri de socializare și cluburi de lectură, cărți și alte materiale.

2. „1 zi de vindecare” pentru 10 participanţi – aproape de oraş. Sponsorizarea acoperă: intervenţii terapeutice, materiale de sprijn, sala de întâlnire, masa de prânz, pauze de cafea.

3. Tabără de sprijin (3 zile) pentru 15 participanţi: „Dor de sotul meu/ sotia mea” , „Dor de copilul meu”, „Dor de mama / tata”. Sponsorizarea acopera: transport, cazare, masa si interventii terapeutice.

Beneficiarii învață să își exprime durerea, să comunice cu ceilalți membri ai familiei, să se împace cu trecutul și să ia decizii cu impact pe termen lung pe toate planurile vieții.

Ca sponsor, va veti diferentia de alte firme din domeniu, aratati preocupare pentru problemele sociale si contribuiti la starea generala de bine a locuitorilor din oras / judet.
Vă promovați activitatea într-un mod inedit, in reteaua noastra de parteneri si sustinatori:

a. În Bucuresti: bannere, pliante la evenimente.

b. Online: Newsletter lunar: 1.000 abonați, articole sau bannere pe site-ul www.existaviatadupadoliu.ro – singura platformă online din România dedicată temei sănătății în perioada de doliu: 30.000 vizitatori anual, în comunitatea Facebook (+5.000 fani)

În tot ce facem, acționăm cu SOLIDARITATE, PROFESIONALISM cu rezultate și FLEXIBILITATE.

Dacă ați înregistrat profit, aveți privilegiul să ajutați fără ca profitul net să fie afectat, conform art. 21, litera p din Codul Fiscal. Detalii aici

„contribuabilii care efectueaza sponsorizari potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 scad din impozitul pe profit datorat suma aferenta in limita minima dintre aceste 2 valori:
1. 3 la mie din cifra de afaceri;
2. 20% din impozitul pe profit datorat”

E suficient să ne auzim sau întâlnim, să găsim puncte în comun (sigur vor fi!) și să semnăm un Contract de sponsorizare.
Responsabil programe comunitare este Mihaela Vlad – 0745.55.66.02 și contact@existaviatadupadoliu.ro

Leave a Reply