Seminar "Moartea nu există" - 20 mai, București

Seminar “Moartea nu există” – 20 mai, București

Moartea nu este ceea ce pare. Dar pentru a intelege fenomenul mortii ar trebui sa intelegem ce inseamna viata. Cine suntem noi? Ce facem pe pamantul asta? Ce rost e in toate?

Pe 20 mai 2015, de la 19.00 la 21.00 vă așteptăm cu drag la Centrul Solisis, din Str. Anton Pan, nr 21 (aproape de Unirii). Vor participa câțiva dintre prietenii noștri de la asociație, dar va fi și o ocazie frumoasă de a cunoaște oameni cu preocupări similare! 

Vom vorbi cu Rada Pantea despre viață și ce contează cu adevărat: durata ei, relațiile în care ne investim energia, atașamentului pentru ființe și idealuri, cauzele suferintei și cum le putem diminua pentru a trăi o viață plină de iubire, orice ni s-ar întâmpla rău sau bun. 
Întalnirea de suflet este adresată tuturor celor interesati de evoluție spirituală.
Numărul de locuri este limitat, așa că vă încurajăm să rezervați din timp un loc la office@solisis.org sau 0747.540.982. Donatie recomandata: 40 RON
Rada Pantea este inițiatoarea Centrului Solisis. Dupa ani de studiu, în care a făcut călătorii inițiatice în Tibet, India, Brazilia, Turcia, Santiago de Compostella, Grecia, Germania, ea a dezvoltat Solisis în Franta și în București, pentru a ajuta oamenii să trăiască o viață împlinită. SOLISIS este un centru dedicat cunoasterii de sine care ajuta persoanele sa inteleaga ce se intampla in ele la nivelul emotiilor, gandurilor, pentru a se elibera si a gasi pacea interioara, armonia, sensul propriei vieti. Solisis considera omul ca o fiinta complexa, formata din corp, suflet si spirit (care este generatorul vietii in planul fizic). Omul este, in general, constient doar de corpul fizic, dar el poate evolua in constiinta si isi poate extinde intelegerea asupra propriei existente.
SOLISIS este un centru dedicat cunoasterii de sine care ajuta persoanele sa inteleaga ce se intampla in ele la nivelul emotiilor, gandurilor, pentru a se elibera si a gasi pacea interioara, armonia, sensul propriei vieti.
Solisis considera omul ca o fiinta complexa, formata din corp, suflet si spirit (care este generatorul vietii in planul fizic). Omul este, in general, constient doar de corpul fizic, dar el poate evolua in constiinta si isi poate extinde intelegerea asupra propriei existente.

 

Leave a Reply